ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT | pdf | 48.05 KB | Barbara Martyniak |
Załącznik nr 1 OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA | pdf | 66.84 KB | Barbara Martyniak |
Załącznik nr 2 SPECYFIKACJA PIECZYWO | pdf | 61.22 KB | Barbara Martyniak |
Załącznik nr 2 SPECYFIKACJA ART. SPOZYWCZE | pdf | 65.09 KB | Barbara Martyniak |
Załącznik nr 2 SPECYFIKACJA MIĘSO- WĘDLINY | pdf | 63.93 KB | Barbara Martyniak |
Załącznik nr 2 SPECYFIKACJA MROŻONKI , RYBY | pdf | 62.94 KB | Barbara Martyniak |
Załącznik nr 2 SPECYFIKACJA NABIAŁ | pdf | 61.89 KB | Barbara Martyniak |
Załącznik nr 2 SPECYFIKACJA OWOCE- WARZYWA | pdf | 65.30 KB | Barbara Martyniak |
Załącznik nr 3 OFERTA WYKONAWCY | pdf | 45.15 KB | Barbara Martyniak |
Załącznik nr 4 WZÓR UMOWY | pdf | 64.77 KB | Barbara Martyniak |
OŚWIADCZENIA O SPEŁNIENIU WARUNKÓW | pdf | 38.25 KB | Barbara Martyniak |
RODO | pdf | 40.51 KB | Barbara Martyniak |
Załącznik nr 2 SPECYFIKACJA ART. DO DIET ELIMINACYJNYCH | pdf | 61.12 KB | Barbara Martyniak |
Protokół z otwarcia ofert | pdf | 1.14 MB | Barbara Martyniak |